Általános tájékoztató

Terveink szerint egy-, két- és négyféléves ismeretterjesztő, illetve képzési, továbbképzési kurzusokat szervezünk, minden félévben 6 alkalommal 2-2 előadással. Kurzusaink egy-egy előre jelzett kivételtől eltekintve ingyenesek. (A szabadegyetem baráti körének tagjai számára valamennyi kurzusunk ingyenes.)

Egy félévben minden kurzuson 6 alkalommal alkalmanként 2 előadást (összesen 12 előadást) szervezünk. Egy előadás 80 percig tart.

A kurzusokra a Genius Savariensis Szabadegyetem e-mail címén – geniussavariensis@gmail.com – lehet regisztrálni.

A kurzusok résztvevői a nem akkreditált tanfolyamok sikeres, beszámolóval vagy vizsgával záruló elvégzése után tanúsítványt kapnak, az akkreditált (tovább)képzési tanfolyamok után pedig bizonyítványt, illetve diplomát.

A résztvevők a Genius Savariensis Szabadegyetem diplomáját négyféléves, egy vagy több kurzusból álló program vizsgával záruló elvégzése, valamint egy szakdolgozat elkészítése után kaphatják meg.

Egy félév (12 előadás) 20 kreditpontot ér. A négy félév során szabadon választott témakörökből összesen 80 kreditpontot lehet gyűjteni. Ehhez járul 20 kreditpont a rövidített Savaria-kurzus (összesen 12 előadás) elvégzéséért, valamint 20 kreditpont a szakdolgozat elkészítéséért. A diploma feltétele 120 kreditpont megszerzése.

A négyféléves Savaria-kurzus résztvevői a kurzusért 80 kreditpontot, a szakdolgozatért további 20 pontot kaphatnak. 20 kreditpont értékben tetszőlegesen választaniuk kell a Genius Savariensis Szabadegyetem kurzuskínálatából.

Advertisements